Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VERHUUR ACADEMY "opgericht in 2011"

 Vastgoedopleidingen voor huur - verhuur - beheer van woonruimte

"Online leren wanneer en waar je wilt met ons E-Learning platform"

DOELGROEPEN

TERUG NAAR 

OPLEIDINGEN

De Verhuur Academy verzorgt opleidingen, trainingen en workshops voor onder meer de volgende doelgroepen, allen gerelateerd aan huur - verhuur en beheer van woonruimte:


Wooncorporaties

Medewerkers van wooncorporaties die hun kennis willen verbreden, actualiseren of doorgroeien naar de functie van verhuurmakelaar of woonconsulent.

Klik voor meer informatie op: Opleidingen voor wooncorporaties.


Makelaars

Makelaars die hun actuele kennis van huur en verhuur van woonruimte willen opfrissen of hun medewerkers een specifieke training willen aanbieden.

Klik voor meer informatie op: Opleidingen voor makelaars.


Verhuurmakelaars

Verhuurmakelaars en woonconsulenten die op zoek zijn naar meer diepgang en actuele informatie over het huren en verhuren van woonruimte.

Klik voor meer informatie op: Opleidingen voor verhuurmakelaars.


Beleggers

Voor de startende of de meer ervaren belegger in woonruimte is actuele kennis over de huurmarkt aan te bevelen. Ook indien u normaliter de verhuur van uw woningen overlaat aan een (verhuur) makelaar is het aan te raden om zelf over voldoende kennis te beschikken om een goede gesprekspartner te zijn. Met een kleine investering kunt u meer kennis vergaren over Veilig Verhuren of het sluiten van huurovereenkomsten.

Klik voor meer informatie op: Trainingen en opleidingen.


Starters

U denkt aan een nieuwe carrière in de verhuur en wilt zich eerst verdiepen in het vakgebied. Hiervoor zijn de opleidingen tot verhuurmakelaar uitermate geschikt. De basis opleiding voor als u straks een nieuwe baan zoekt binnen deze branche. Ligt uw ambitie op het vlak van zelfstandig ondernemer dan is de complete opleiding uitermate geschikt.

Klik voor meer informatie op: Trainingen en opleidingen.