Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Opleidingen makelaars huur en verhuur

OPLEIDINGEN VOOR MAKELAARS

TERUG NAAR 

OPLEIDINGEN

Ook het werkgebied van de makelaars, gericht op verkoop, is de laatste tijd flink in beweging. Mede door teruglopende verkopen en de vraag vanuit de markt is het verhuren van woonruimte inmiddels een regulier onderdeel van hun werkzaamheden geworden.


Vanuit de opleidingen makelaars wordt nog te weinig aandacht besteed aan het specifieke werkterrein op gebied van huur en verhuur van woonruimte. De Verhuur Academy is de specialist voor opleidingen makelaars gericht op huur en verhuur van woonruimte.


Voor makelaars die hun kennis willen uitbreiden en opfrissen bevelen wij onze praktijkgerichte training tot verhuurmakelaar aan. Met een investering van 4 dagdelen maken wij u volledig wegwijs in deze specifieke materie en kunt u met een gerust hart voortaan bemiddelen bij verhuur.


Heeft u alleen behoefte aan meer kennis van het proces van "Veilig verhuren", neem dan eens een kijkje bij de training Veilig Verhuren - Screening Huurders. In een dagdeel behandelen wij alle aspecten van intake, screening en interpretatie van documenten en credit check.

Na afloop van de training gaat u meer bewust om met de informatiestroom en zult u in werkelijk 99% van de situaties een afgewogen keuze kunnen maken voor een huurder.


Wilt u een opleiding gaan volgen en zou dit graag onderdeel van uw Permanente Educatie willen laten uitmaken?

Neem dan contact op met uw branchevereniging NVM - VBO - Vastgoed Pro en vraag om goedkeuring.