Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VERHUUR ACADEMY "opgericht in 2011"

 Vastgoedopleidingen voor huur - verhuur - beheer van woonruimte

"Online leren wanneer en waar je wilt met ons E-Learning platform"

Veel gestelde vragen - FAQ

Wij hebben een aantal van de meest voorkomende algemene vragen hier vermeld. Staat jouw vraag er niet bij, aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Klassikale of E-Learning opleidingen

Alle opleidingen van de Verhuur Academy zijn via E-Learning thuis, in je eigen tempo, te volgen. Daarnaast zijn de meeste opleidingen ook klassikaal te volgen in Utrecht. De klassikale opleidingen starten ieder jaar in maart en september. Bij de opleidingen kun je lezen of deze klassikaal of E-Learning zijn.

Wanneer krijg ik het cursusmateriaal?

E-Learning - Zodra je bent ingeschreven en het cursusgeld hebt voldaan krijg je vanuit onze online leeromgeving een welkomst mail. Hierin zit de link naar het portaal en kun je een eigen wachtwoord aanmaken. Hierna kom je in jouw eigen (persoonlijke) leeromgeving en kun je direct beginnen.

Klassikaal - Na inschrijving krijg je een factuur voor het cursusgeld, zodra de betaling door ons ontvangen is ben je definitief ingeschreven. Ongeveer 4 weken voor aanvang van een klassikale opleiding versturen wij per Post.nl het cursusmateriaal. Schrijf je vlak voor de start in dan versturen wij het lesmateriaal direct of je krijgt dit op de eerste lesdag. 

Kan ik een opleiding tijdelijk stoppen en later weer starten?

Bij een E-Learning is het eenvoudig om tijdelijk te stoppen. Deze opleidingen staan standaard voor 6 maanden open, wil je langer gebruik maken van het platform dan is dat geen probleem.

Bij klassikale opleidingen is het wat lastiger, maar bij ziekte of andere onverwachte situaties is het in overleg mogelijk om tijdelijk te stoppen. Wij zullen dan in overleg met jou kijken of je weer kan instromen in de volgende opleiding.

Kan ik in termijnen betalen?

Bij al onze opleidingen is de betaling voor aanvang, conform onze algemene voorwaarden. Is dit voor jou niet mogelijk, maar wil je wel bij ons een opleiding volgen, neem dan contact met ons op. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie zullen wij beoordelen of een betalingsregeling mogelijk is. 

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Voor al onze opleidingen gaan wij uit van een MBO+ niveau, behaald via opleiding of in de praktijk. Er is geen directe vakkennis nodig voor onze opleidingen. Twijfel je of jouw vooropleiding voldoende is, neem dan contact met ons op.

Beschikken jullie ook over een studiebegeleiding?

De Verhuur Academy staat altijd klaar voor haar cursisten, op elk moment tijdens een opleiding en ook daarna zijn wij beschikbaar voor vragen of om even mee te denken over situaties in de praktijk.

Tijdens klassikale opleidingen kunnen op ieder moment in de les vragen gesteld worden, soms gaan wij ook even na afloop van een les met een cursist zitten om bij te praten of bepaalde zaken nader te bespreken.

Voor de cursisten die een opleiding via E-Learning volgen hebben wij een uitgebreide studiebegeleiding.

In de E-Learning kun je op ieder moment vragen stellen via een ingebouwde chatfunctie, wij beantwoorden de vragen en je kunt ze altijd ook weer nalezen. Ook kun je ons altijd een mail sturen of een belafspraak maken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om via Skype met ons te praten als je dit prettiger vind.

Krijg ik een diploma of certificaat van de opleiding?

Als je een opleiding hebt afgerond en de praktijkgerichte opdrachten en het examen met een voldoende hebt gemaakt dan krijg je van ons het bijbehorende diploma digitaal toegezonden.

Heb je een opleiding niet afgerond met het examen of ben je niet geslaagd, dan kun je in plaats van het diploma een certificaat van deelname aanvragen.

De diploma's worden in ons diplomaregister individueel bijgehouden ter voorkoming van misbruik.

Wat is de waarde van een diploma van de Verhuur Academy?

De praktijkgerichte vakopleidingen van de Verhuur Academy worden sinds 2011 gegeven in Nederland. Ons opleidingsinstituut heeft inmiddels een grote bekendheid binnen de branche van de verhuurmakelaardij en wooncorporaties. Zowel het bedrijfsleven als andere organisaties waarderen onze praktijkgerichte opleidingen en bieden hun nieuwe en bestaande medewerkers de mogelijkheid om bij ons te studeren. Tot onze klantenkring behoren, naast individuele cursisten, vele tientallen wooncorporaties, makelaarskantoren, franchise organisaties en zelfs bankinstellingen. Een met een diploma afgesloten opleiding van de Verhuur Academy heeft een toegevoegde waarde en algemene bekendheid binnen het vakgebied en de branche.

Krijg ik een digitaal diploma of op papier?

Sinds 2015 zijn wij overgestapt naar digitale diploma's om tegemoet te komen aan de vraag van vele cursisten.

In een digitale samenleving is het handiger geworden om te beschikken over een digitaal diploma. Dit is eenvoudiger bij te sluiten als je bijvoorbeeld solliciteert bij een andere werkgever. Ook gebruiken onze cursisten het digitale diploma om te laten zien op hun website dat zij beschikken over een branche gerichte opleiding.

En als je toch een papieren diploma wilt om in te lijsten, dan kun je deze zelf printen op stevig papier.