Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VERHUUR ACADEMY "opgericht in 2011"

 Vastgoedopleidingen voor huur - verhuur - beheer van woonruimte

"Online leren wanneer en waar je wilt met ons E-Learning platform"

opleidingen verhuurmakelaar

OPLEIDINGEN VOOR VERHUURMAKELAARS

TERUG NAAR 

OPLEIDINGEN

Uit onderzoek is gebleken dat een deel van de verhuurmakelaars ooit begonnen zijn zonder een opleiding hiervoor te volgen. Inmiddels is ons vakgebied volwassen geworden en worden er steeds zwaardere eisen gesteld aan een verhuurmakelaar.

Niet alleen een actuele kennis van het huurrecht maar ook procesmatig werken ter voorkoming van latere problemen en aansprakelijkheid. Voor individuele verhuurmakelaar bevelen wij de opleiding Verhuurmakelaar aan. Voor grotere (franchise) organisaties hebben wij meer specifieke maatwerk opleidingen die volledig worden samengesteld aan de hand van u wensen en werkmethodes.

Denk u aan een loopbaan in de huur en verhuur van woonruimte, neem dan een kijkje bij onze opleidingen tot Verhuurmakelaar Woonruimte Basis of Compleet.


Heeft u alleen behoefte aan meer kennis van het proces van "Veilig verhuren", neem dan eens een kijkje bij de training Veilig Verhuren - Screening Huurders. In een dagdeel behandelen wij alle aspecten van intake, screening en interpretatie van documenten en credit check.

Na afloop van de training gaat u meer bewust om met de informatiestroom en zult u in werkelijk 99% van de situaties een afgewogen keuze kunnen maken voor een huurder.