Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Opleidingen wooncorporaties

OPLEIDINGEN VOOR MEDEWERKERS WOONCORPORATIES

TERUG NAAR 

OPLEIDINGEN

Speciaal voor verhuurmakelaars en woonconsulenten werkzaam bij wooncorporaties bevelen wij onze opleiding Verhuurmakelaar Basis of Compleet aan. In tegenstelling tot de specifieke opleiding instituten die zich alleen richten op uw branche, werken wij vanuit de praktijk met een commerciƫle blik. Dit is vooral belangrijk bij de verhuur van vrije sector woningen. Deze groep huurders verlangt een meer commerciƫle en service gerichte aanpak.


Alle medewerkers van wooncorporaties kunnen middels het "individueel loopbaan ontwikkelingsbudget" zelf bepalen met welke opleiding of training zij hun kennis willen verbreden.

Wilt u meer weten over het individueel loopbaanbudget, lees dan verder op de website van Aedes.

De Verhuur Academy heeft de afgelopen jaren vele medewerkers van wooncorporaties mogen begroeten bij de cursussen en opleidingen.


De laatste trend is dat medewerkers van de servicedesks en klantenservice ook deels ingezet worden bij woningmutaties en zich actief gaan bezig houden met het proces van huren en verhuren.

Deze medewerkers zijn dus goed bekend met de gehele werkwijze bij de wooncorporatie maar missen nog de extra vaardigheden en kennis van een verhuurmakelaar of woonconsulent.

Onze actuele opleidingen wooncorporaties sluiten hier perfect bij aan en geven de juiste verdieping die noodzakelijk is om u kennis te vergroten.


Heeft u als wooncorporatie behoefte om uw medewerkers aanvullend te trainen op bepaalde onderdelen? Dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn met incompany-trainingen en workshops die speciaal op uw behoefte en doelstellingen worden aangepast.